ΚAΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΕ ΕΔΑΦΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!
Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ HΡΘΕ!
EΛΛΗΝΑ ΑΠΕΝΔΥΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΒΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΒΑΡΟΥ. ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΗ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΙΑ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ.
ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΧΕΙΣ. ΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ! ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΞΕΡΕΙΣ: "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"!
ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑ ΣΕ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΑΙΩΝΕΣ. ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΟΞΑ!
ΕΓΕΙΡΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!
"ΕΣΤ' ΗΜΑΡ ΟΤΙ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ'ΑΕΙ ΕΣΕΤΑΙ"....

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ Ή ΕΛΛΑΔΙΤΗΣ;



Δεν αρκεί να κατοικείς στην Ελλάδα και να υιοθετείς την λαμπρή ιστορία αυτής της χώρας, αλλά και να φέρεσαι όπως αρμόζει σ'εναν Έλληνα. Χωρίς φόβο, με πάθος, αυταπάρνηση και τόλμη! Να ριγείς μπροστά στη θέα της Ελληνικής σημαίας και να δακρύζεις, ακούγοντας τον Εθνικό μας ύμνο!

Πρέπει να έχεις όρεξη και διάθεση να εξερευνήσεις το παρελθόν, να ψάξεις ποιος είσαι και από που προέρχεσαι, να μελετήσεις αρχαιοελληνικά συγγράματα, να διαβάζεις την ΑΛΗΘΙΝΗ, ΧΡΥΣΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, να ερευνάς τα πάντα γύρω από τον Ελληνισμό, να διασταυρώνεις και να πιστοποιείς τις πληροφορίες που έχεις, για να ξέρεις και τι ακριβώς πρεσβεύεις, εκπροσωπώντας άξια ΕΚΕΙΝΟΥΣ!
Γνωρίζοντας πρωτίστως εσύ ο ίδιος ΠΟΙΟΣ πραγματικά είσαι. ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ!

Γιατί αν δεν ξέρεις ποιος πραγματικά είσαι, δεν μπορείς να πείσεις και κανέναν άλλον, αλλά ούτε να τον βοηθήσεις και να του μεταφέρεις την ΓΝΩΣΗ.


Δεν μπορείς να διαιωνίσεις αυτή τη δύσκολη, άκαμπτη, ατίθαση κι ΕΛΕΥΘΕΡΗ ράτσα του γένους των Θεών, που διέσχισε την ιστορία, χιλιάδες χρόνια τώρα, ξεχωρίζοντας από οποιαδήποτε άλλη, αφήνοντας πίσω της πολλά ερωτηματικά στους ξένους, επιφωνήματα εκπλήξεως και θαυμασμού, αλλά και για μας τους απόγονους των μεγάλων αυτών Ελλήνων, συγκίνηση, δέος, λατρεία και εθνική υπερηφάνεια!

Ο μεγάλος μας εχθρός είναι ο κακός εαυτός μας. Μην διευκολύνετε λοιπόν το έργο των ανθελλήνων. Αρματωθείτε καλά, φορέστε την πανοπλία σας και κρατήστε την ασπίδα και τα "όπλα" σας στο χέρι, που αρχικά είναι Η ΓΝΩΣΗ.
Η ταυτότητα του Έλληνα είναι η ίδια η ιστορία του. Οι ρίζες του. Το γενεαλογικό του δέντρο.

Αν δεν ξέρετε ποιος ήταν ο Ησίοδος, ο Ευρυπίδης, ο Διογένης, ο Αριστοφάνης, ο Πλάτων, ο Αριστοτέλης, η Υπατία και δεν γνωρίζετε κάτι σχετικά με αυτούς και άλλους σπουδαίους, αναντικατάστατους και μοναδικούς προγόνους μας, δεν έχετε ασχοληθεί παρά μόνο με τα τυπικά 25η Μαρτίου-28η Οκτωβρίου, τότε ΠΟΙΟΝ ακριβώς εκπροσωπείτε και γιατί φωνασκείτε πως είστε Έλληνες;

Δεν αρκεί μόνο το πάθος. Πρέπει να έχετε έτοιμες τις απαντήσεις σας για τον κάθε αντιρρησία που αμφισβητεί το ΠΟΙΟΙ είστε!


Γιατί πλέον ο πόλεμος που αντιμετωπίζουμε στις μέρες μας, δεν αφορά μόνο τα σύνορα μας. Αφορά την ίδια μας την εθνική ταυτότητα που προσπαθούν με κάθε τρόπο να αλλοιώσουν, για να ξεχάσουμε ποιοι είμαστε και να αφανισθούμε ολοκληρωτικά.

Οπουδήποτε κι αν βρεθείτε, όσο και να θέλετε να υπερασπίσετε την τιμή της πατρίδος μας, δεν θα μπορέσετε να το κάνετε, αν δεν γνωρίζετε, έστω, μερικά βασικά πράγματα.
Οι, κάθε λογής, επιτήδειοι ανθέλληνες θα σας πιάσουν αδιάβαστους και θα ανατρέψουν κάθε επιχείρημα σας, θα σας κάνουν ρεζίλι και σαφέστατα θα μετανιώσετε που είστε "Έλληνας" της λεζάντας.


Κι εκεί ακριβώς στοχεύουν κι αυτοί. Να σας ρίξουν το ηθικό και να σας καταρρακώσουν, βασιζόμενοι στην άγνοια σας, για να μην σηκώσουν οι Έλληνες ποτέ το κεφάλι! Για να τους ακολουθήσετε στο δρόμο της λήθης, του αρνητισμού, της απογοήτευσης και του ανθελληνισμού.

Μάθετε λοιπόν ΠΟΙΟΙ είστε. Θυμηθείτε και τιμήστε το! Μη γίνεστε εύκολα θύματα τους και δώστε τη μάχη σας πεισματικά, ανατρέποντας την ανθελληνική ατμόσφαιρα που μας περιβάλλει, με το να τους λέτε καθαρά και ξάστερα ποιοι και γιατί είστε τόσο υπερήφανοι.
Την πραγματική Ελληνική ιστορία, όχι αυτήν που τους βολεύει.

Εξοπλιστείτε ανάλογα για δική σας άμυνα! Για το δικό σας καλό! Γιατί είναι χρέος και καθήκον κάθε Έλληνα να ΓΝΩΡΙΖΕΙ!

Όπως γνωρίζετε το επίθετο, το όνομα σας και την καταγωγή σας, θα πρέπει να γνωρίζετε κι από ποιους προέρχεστε. Το μακρύ κι ένδοξο παρελθόν μας.


Αυτή τη φωτεινή πορεία, το Ελληνικό ταξίδι στο χρόνο που έκαναν όλοι οι πεσόντες ήρωες μας στο παρελθόν, για να είμαστε σήμερα εμείς εδώ ΥΠΑΡΚΤΟΙ, ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΟΙ ΚΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, με μια απίστευτη (!) ιστορία καταγεγραμμένη που δεν γράφτηκε ποτέ, πουθενά, από κανέναν άλλον λαό στον κόσμο!
Διαφορετικά τα μελλοντικά μονοπάτια που θα ακολουθήσετε είναι αμφίβολα και σκοτεινά..

Τα θετικά και τα αρνητικά μας ως γένος, τα γνωρίζουμε. Το ίδιο και ο εχθρός και εκεί μας χτυπάει ανελέητα. Στην Αχίλλειο πτέρνα μας! Κι εσείς το επιτρέπετε με την ανοχή, την αδιαφορία, την αφέλεια και την άγνοια.


Σταματήστε λοιπόν την εθνοκτονία μας με το να επιβάλετε συνειδητά την Ελληνική σας παρουσία παντού!

Η Ελληνική ιστορία έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα και κανείς, όσο κι αν την παραποιεί, δεν μπορεί να την διαγράφει και να την απαξιώνει! Όσο υπάρχουμε εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ η ιστορία μας θα είναι εδώ, παρούσα κι ατόφια!

Δεν μπορούμε λοιπόν εμείς οι Έλληνες να μαθαίνουμε λάθος την ιστορία μας και να αφήνουμε τον κάθε τυχάρπαστο να το εκμεταλλεύεται για να μας μπερδεύει και να μας φιμώνει, μέχρι την εξόντωση και τον αφανισμό μας.

Έλληνες δεν είμαστε μόνο όταν κερδίζει η Εθνική μας ομάδα, αλλά κάθε ώρα και στιγμή, όσο αναπνέουμε! Παντος καιρού Έλληνες! Και έτσι φερόμαστε σε οποιεσδήποτε αντιξοότητες!
Γιατί τα δύσκολα είναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ! Έτσι μάθαμε από αρχαιοτάτων χρόνων κι έτσι θα συνεχίσουμε!

Το θέμα είναι να μην το βάζουμε κάτω και να μην απογοητευόμαστε!!
Να μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Δεν θα βγάλουμε τον Έλληνα παντελώς άχρηστο κι ανίκανο επειδή "ΚΑΠΟΙΟΙ" ξέρουν καλά πως να παίζουν με την προσωπικότητα, τα μειονεκτήματα, τη νοημοσύνη και τη ψυχοσύνθεση μας.

Μπορεί να υπάρχουν 100 λόγοι να ντρεπόμαστε για την ιστορία μας, ειδικά για το πολιτικό σκέλος, αλλά έχουμε εκατομμύρια άλλους λόγους για να είμαστε και να νοιώθουμε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!! Αναζητήστε τους.

Συνειδητοποιήστε πως οι έννοιες "κράτος" και "Ελλάδα" είναι τελείως διαφορετικές. Άλλο κράτος, άλλο πατρίδα. Γι'αυτό και δεν πρέπει να δεχόμαστε την απαξιωτική και ανάρμοστη φράση " Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της".


Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της ή τα "παιδιά της" κατέφαγαν την Ελλάδα;
Όλοι αυτοί που ισχυρίζονται κάτι τέτοιο τι έχουν κάνει για την πατρίδα; Ποια θυσία; Ας αναρωτηθούν και μετά να μας ξαναπούν τη δική τους άποψη. Γιατί είναι ωραίο να μας έρχονται όλα έτοιμα, αλλά ακόμη πιο ωραίο όταν μοχθούμε για να τ'αποκτήσουμε.

Ό,τι παρατάς σε παρατάει. Αν λοιπόν αγνοήσατε την πατρίδα, την αφήσατε στα χέρια ξένων προδοτών, νιώθετε παραγκωνισμένοι και μόνοι, δεν φταίει κανείς άλλος παρά μόνο εσείς που επιτρέψατε να γίνει κάτι τέτοιο, ξεχνώντας κι αδιαφορώντας για το ποιοι είστε!

Καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεων του. Αν "ντρέπεσαι που είσαι Έλληνας", τότε κάτι δεν έχεις κάνει σωστά και καλά κάνεις και ντρέπεσαι.


Αλλά η Εθνικότητα δεν σου φταίει σε τίποτα για να χαρακτηρίζεις έτσι ολόκληρο σύνολο, που δεν έχει καμιά σχέση με εσένα που θα έπρεπε τώρα αντί να αυθαδιάζεις και να κατηγορείς την πατρίδα για όλα σου τα δεινά, να κατεβάζεις τα μάτια χαμηλά και να κρύβεσαι!

Όλα όσα βλέπετε να συμβαίνουν σήμερα γύρω σας, τα ίδια ακριβώς συνέβαιναν και στο παρελθόν, κατά τα λεγόμενα του Πλάτωνος. Μην μας ξαφνιάζουν λοιπόν.


Το αποτέλεσμα να βλέπουμε και να χαιρόμαστε που μετά από χιλιάδες χρόνια , επιβιώσαμε και παραμένουμε ακόμη ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Που όποτε χρειαστεί, αγωνιζόμαστε κι εμείς, όπως και οι πρόγονοι μας, για τη Λευτεριά μας!!

Αν είσαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΛΛΗΝ, τότε κλείσε τα αυτιά σου και συνέχισε τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ όπως πρέπει!

Κι αν λίγοι ΔΕΝ ΚΛΑΙΜΕ, ΔΕΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, είναι γιατί δεν έχουμε ανάγκη από περισσότερους αν δεν είναι γνήσιοι Έλληνες στην ψυχή!

Οι πραγματικοί Έλληνες είναι πάντα η μειονότητα που χαρακτηρίζεται και διακρίνεται για την ΠΟΙΟΤΗΤΑ της και όχι για την ποσότητα. Θυμηθείτε τους 300 στις Θερμοπύλες.


Οι Σπαρτιάτες πριν την μάχη δεν ρώταγαν ποτέ πόσοι είναι οι εχθροί αλλά ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ!

"ΟΥΚ ΕΦΗ ΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΥΣ ΕΡΩΤΑΝ ΠΟΣΟΙ ΕΙΣΙΝ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΣΙΝ"

Εσύ τελικά ΠΟΙΟΣ είσαι; Ο Έλληνας με όλη τη σημασία και βαρύτητα της λέξης ή ο Ελλαδίτης, ο απλός μίζερος κάτοικος της χώρας που τα θέλει όλα έτοιμα και φοβάται να αντιμετωπίσει την ίδια τη ζωή και την αλήθεια κατάματα;

Επέλεξε το στρατόπεδο σου και φέρσου ανάλογα! "ΕΛΛΗΝ" είναι ΤΙΤΛΟΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ. Δεν αρμόζει σε οποιονδήποτε! Δεν χαρίζεται έτσι απλά. Πρέπει να κοπιάσεις για να είσαι και να λέγεσαι ΕΛΛΗΝ!

Ο Ελληνισμός δεν είναι μόνο μια απλή λεκτική κληρονομιά. Είναι ιστορία! Είναι το αυτονόητο καθήκον και χρέος!! 



"Τό νά αυτοτιτλοφορείσαι "Ελλην" καί τό νά έχης συνείδηση τί αυτή η έννοια σημαίνει, είναι δύο διαφορετικά πράγματα. "Ελλην" δέν είναι νά έχης ταυτότητα καί υπηκοότητα αυτού τού Κράτους πού θέλει, χωρίς νά τ' αξίζη, νά λέγεται "Ελλάς". "Ελλην" σημαίνει Φώς καί Πνεύμα. Σημαίνει Ανθρωπος καί Εξανθρωπιστής. Σημαίνει Αρετή καί Κάλος κι Ανδρεία. Σημαίνει Ελευθερία καί Δίκαιον καί σεβασμό Ετεροδόξων. "Ελλην" σημαίνει Αρμονία καί Ηθος καί Ερως γιά τήν Φύση καί τόν Κόσμο. Βαρύ τό φορτίο τής κληρονομιάς ενός τέτοιου ονόματος καί λίγοι έχουν τό δικαίωμα νά τό φέρουν." - Περικλής Γιαννόπουλος



Για τους Έλληνες που πέρασαν και γι'αυτούς που θα έρθουν......


ΧΑΡΑ ΖΑΧΑΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου